Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

B.N. (63) iz aleksinačkog sela Moravac uhapšen je zbog sumnje da je krajem 2020. godine u svojoj porodičnoj kući obljubio tada šesnaestogodišnju pastorku.

Vest o hapšenju B.N. izazvala je šok u Moravcu jer meštani listom tvrde da je reč o čoveku bez mrlje.

„Nikada nije pravio probleme, a znam ga od malih nogu. To je fin i vredan čovek. Oni koji ga dobro znaju kao mi, u to nikada neće poverovati. Logično je pitanje zašto je on tek sada prijavljen za to što je navodno uradio kada je od tada prošlo godinu i po dana. Ta devojka se ubrzo nakon tog navodnog zlostavljanja udala i ne živi više u Moravcu. Uvek je bio brižan, devojčicu je gledao kao svoju. Baš pre neki dan sam ga videla, kupio je auto od jednog komšije, radovao se, planirao je da ga ubrzo registruje. Uvek je bio pravi domaćin, a sada je isteran iz svoje kuće“, komentariše hapšenje B.N. jedna meštanka Moravca.

Sa njom se slaže i drugi komšija B.N., koji ga poznaje od malih nogu.

„Nikada nije bio problematičan, znam mu i oca, i on je bio divan prema toj devojčici iako mu nije bila u krvnom srodstvu. Kada je doveo tu ženu sa detetom u kuću, njegov otac je preuzeo obavezu da je vodi u školu. Kupovali su joj sve što bi poželela, nikada nije bio nasilan ni prema njoj ni prema njenoj majci“, objašnjava stariji Moravčanin.

Kako saznajemo, B.N. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden Višem javnom tužiocu na saslušanje. S obzirom na prirodu krivičnog dela za koje se B.N. sumnjiči, policija ni tužilaštvo nisu iznosili detalje ovog događaja.

BONUS VIDEO: Uhapšeno 12 pedofila širom Srbije u akciji Armagedon

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare