Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Tog februara 2017. godine javnost je potresao nesvakidašnji slučaj - 76-godišnju Desanku Milanović, profesorku u penziji, nepoznati napadač ubio je u njenoj kući u naselju Trešnja kod Sopota. Ubica profesorke do danas nije otkriven.

Telo nesrećne žene pronašao je njen sin kada joj je došao u posetu. Desanka je ubijena dok je sedela u fotelji i imala je ranu na glavi. Isprva se posumnjalo da je reč o samoubistvu, međutim, kako oružje nije pronađeno, ova teorija je odmah isključena.

Pročitajte još:

Istraga je išla u pravcu ubistva, a do danas, punih sedam godina nije otkriveno ko je ubio Desanku i zbog čega. Sumnjalo se da čak i da je slučajno pogođena, tokom šenlučenja, međutim, sve verzije zločina ostale su na nivou nagađanja.

Desanka je u kući imala brojne pse, a simptomatično je da niko od komšija nije čuo lavež, te se zbog toga sumnjalo da je možda poznavala ubicu.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Pročitajte još:

„Starica je brinula o više pasa, bilo ih je najmanje šest u dvorištu stalno puštenih, a ostali su bili u boksevima, zbog čega nije isključena mogućnost da je poznavala ubicu. Psi nisu lajali, a nema tragova obijanja. Pre nekoliko dana njoj je iz kuće ukradena torba, pa je moguće i da je lopov verovao da je uzeo veću količinu novca, a kako to ipak nije bio slučaj, vratio se po još“, pisao je Blic pre nekoliko godina.

VIDEO: Monstrum koji je usmrtio Danku učestvovao u potrazi za njom: Gašić otkrio detalje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar