Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na desetine pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova ušlo je danas u klub "Kasina" na Terazijama kako bi pretresli klub u vlasnišvu Aleksandra Kajmakovića, poznatog kao Aca Bosanac.

Kako javlja naša reporterka sa lica mesta, policija je došla sa četiri vozila, a u ugostiteljski lokal su ušli dok su gosti još bili unutra. Zamolili su ih da izađu kako bi mogli da izvrše pretres.

Policajci sa automatskim puškama i fantomakama su se rasporedili oko bašte na Terazijama. Kako se saznaje na licu mesta, nekoliko gostiju koji su sedeli za jednim od stolova u bašti su po dolasku policije ušli u lokal i do sada nisu izašli. Za sada nije poznato o kome je reč.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pripadnici Belivukove grupe držali su obezbeđenje u “Kasini”, ali i brojnim drugim velikim klubovima u Beogradu čiji su suvlasnici Predrag Ranković Peconi i Aleksandar Kajmaković zvani Aca Bosanac. Bosanac je na saslušanju ispričao sve o saradnji sa Belivukom i kako je došlo do toga da mu njegova grupa drži obezbeđenje u kafićima i klubovima.

Kako javlja naša reporterka sa lica mesta, policija je kao i prethodnih dana na „Fristajleru“ na teren izvela i pse tragače kako bi pomogli u pretrazi.

Situacija koja se danas odigrava ispred „Kasine“ gotovo je identična onoj koju smo mogli videti protekla dva dana ispred poznatog beogradskog splava „Fristajler“ kod Brankovog mosta. Policija je i taj objekat kontrolisala u okviru istrage protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare