Foto: Nova S

D. M. (29) policajac povređen je na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu, kada je na njega, kako je iz MUP-a rečeno za Telegraf.rs, u avionu za Štutgart, fizički nasrnuo Britanac jer nije želeo da stavi zaštitnu masku.

„Vikao je na policajca i govorio mu da su ljudi koji su primili vakcine Satanine sluge“ rekao je jedan od očevidaca i dodao:

„On je počeo da pravi nered još pre ulaska u avion. Nije hteo da stavi masku, a kapetan je pozvao policiju. Kada su stigli pripadnici MUP-a, Britanac ga je udarao i vikao da će da izađe samo silom. Takođe je vikao da planetom upravljaju Satanini vojnici. Tada su policajci pokušali da ga privedu, ali je onda on laktom udario D. M. u glavu, a zatim ga udario u glavu još dva puta. Posle je savladan, a potom izveden napolje. Psovao je na japanskom jeziku (obzirom da je Azijat, ali državljanin Britanije), potom na engleskom, srpskom“.

U isto vreme aerodrom je dobio dojavu o antraksu, piše Telegraf.

U trenutku kada se dogodio napad na policajca, dogodile su se dve pretnje eksplozivom u avionima „ER Srbije“ za letove za Moskvu i Istanbul. Inače, ovo je prvi put da su prijavljene i pretnje eksplozivom i antraksom u aerodromskoj zgradi.

Bonus video: Pripadnici MUP-a, zaplenili su više od 174 kilograma marihuane


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)