Foto: Nova.rs

Novosadska policija uhapsila je i trećeg osumnjičenog da je učestvovao u ranjavanju A. T. (38) iz Kule, koji je u sred dana izboden ispred jednog novosadskog kazina. Pored A. K. i L. P. , koji su juče uhapšeni, policija je lišila slobode i R. R., takođe iz Kule, zbog pomaganja počiniocima krivičnog dela. On je napadače svojim autom pokušao da odveze do Bačke Palanke, ali ih je policija ubrzo po incidentu uhapsila.

Posle napada osumnjičeni su pokušali da se domognu Bačke Palanke, ali ih je policija efikasnom akcijom najpre locirala, a zatim i uhapsila.

Osumnjičeni A. K. (27) iz Kule i L. P. (26) iz Novog Sada su sa žrtvom posvađali u bašti kockarnice na Bulevaru oslobođenja, nakon čega se žrtva dala u beg.

Dvojica su potrčala za njim, a jedan od njih ga je čak sedam puta ubo nožem na sred ulice, pred brojnim prolaznicima. Ranjeni A. K. se nalazi u teškom životnom stanju i nalazi se na Klinici za intezivnu negu KCV. Motiv napada još uvek nije zvanično poznat.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Bonus video: Uhapšen diler: U kolima krio kilogram i po heroina

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar