Divljali pijani i drogirani, pa izazvali udese: Isključeno pet bahatih vozača

Podeli:
Policija
Foto: MUP Srbije

Pripadnici saobraćajne policije u Požarevcu, proteklog vikenda, u redovnoj kontroli, isklјučili su iz saobraćaja petoricu vozača koji su automobilima upravlјali pod dejstvom alkohola, kao i dvojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Pedesettrogodišnji vozač „renoa“ je, kako se sumnja, vozeći sa 2,37 promila alkohola u organizmu, udario u „škodu“ kojom je upravlјala četrdesetsedmogodišnja žena kojoj su u Opštoj bolnici u Požarevcu konstatovane lake telesne povrede, dok je vozač „citroena“ (35), upravlјajući vozilom sa 0,78 promila alkohola, sleteo sa puta i udario u obližnju ogradu.

Pročitajte još:

Saobraćajna policija je u Kučevu, okolini Malog Crnića i Požarevcu zaustavila trojicu vozača (42), (40) i (28) koji su automobilima „alfa romeo“, „pežo“ i „mercedes“ upravlјali sa 1,45, 1,33 i 1,27 promila alkohola u organizmu.

Tridesetosmogodišnji i tridesetčetvorogodišnji vozači „audija“ su pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u okolini Žabara i Malog Crnića, automobilima udarili u kamion i betonsku ogradu.

Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

BONUS VIDEO: Lančani sudar na autoputu Miloš Veliki

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar