Goran Bojović Foto:Antonio Ahel/Goran Srdanov/Nova.rs

Direktoru Zavoda za sport i medicinu sporta, Goranu Bojoviću, određen je pritvor do 30 dana zbog nasrtanja na radnicu. Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke.

Podsetimo, Bojović je ranije danas priveden nakon što se pojavio snimak na kome se vidi kako nasrće na bivšu zaposlenu.

PROČITAJTE JOŠ

„Osumnjičeni G.B je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen od strane pripadnika MUP RS i uz krivičnu prijavu doveden dežurnom zameniku javnog tužioca, koji ga je saslušao zbog izvršenja krivičnog dela zlostavljanje i mučenje. Nakon što je osumnjičeni izneo svoju odbranu, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora“, naveli su danas iz tužilaštva.

Podsetimo, Bojović je krajem prošle godine uleteo u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svedoka fizički napao radnicu.

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika.

BONUS VIDEO: Protest zbog ubistva Stefana Filića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar