Goran Bojović Foto: E-Stock/Miloš Zunjić/Screenshot/Twitter necudatimojepare

Policija je ranije danas privela Gorana Bojovića, direktora Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, zbog napada na radnicu, a nakon što se snimak nasrtanja pojavio na društvenim mrežama.

„Osumnjičeni G.B je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen od strane pripadnika MUP RS i uz krivičnu prijavu doveden dežurnom zameniku javnog tužioca, koji ga je saslušao zbog izvršenja krivičnog dela zlostavljanje i mučenje. Nakon što je osumnjičeni izneo svoju odbranu, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora“, navode iz tužilaštva.
Podsetimo, Bojović je krajem prošle godine uleteo u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svedoka fizički napao radnicu.
Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika.
Snimak je tek nedavno objavljen na društvenim mrežama.
***
BONUS VIDEO: Napad na Salmana Ruždija u Njujorku

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare