Foto: mareandmare / Shutterstock, printscreen/twitter.com/Sabljalo; instagram.com/beogradska.tvrdjava.official

Nemanja Šegrt, vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća „Beogradska tvrđava“, kako Nova.rs saznaje, u masovnoj tuči tokom proteklog vikenda na privatnoj proslavi na Ledinama, zadobio je teške telesne povrede.

Prema saznanjima našeg portala, Šegrt je proteklog vikenda zbrinut u Urgentnom centru gde mu je konstatovan prelom nosa i povrede kostiju lica.

Foto:instagram.com/beogradska.tvrdjava.official

Podsetimo, kako smo pisali, na proslavi je prvo došlo do verbalne rasprave dve porodice, a zatim i tuče oko muzike i pevačice oko 01.00 sat iza ponoći.

U tuči su učestvovali J. Š. (60), I. Š (60), N. Š. (34), M. Š (32) iz jedne porodice i S. D. (49), S. D. (25) i M. D. (24) iz druge porodice, a oni su se najpre udarali pesnicama, nakon čega su, kako nezvanično saznajemo, letele i flaše na sve strane.

Nakon okršaja, kolima Hitne pomoći u Urgentni centar u Beogradu prevezeni su M.Š. (34), I. Š. (60), J. Š. (60) kojima su konstatovane lake telesne povrede, dok su kod N.Š. (32) konstatovane teške telesne povrede.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a kako smo nezvanično saznali, saslušano je više od 20 lica povodom ovog događaja.

Pročitajte još:

Redakcija portala Nova.rs pokušala je da stupi u kontakt sa Nemanjom Šegrtom, v.d. direktorom Javnog preduzeća „Beogradska tvrđava“, ali su nas iz ove ustanove obavestili da se on povodom pomenutog događaja neće oglašavati.

BONUS VIDEO: Tuča u Novom Pazaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar