Foto:printscreen/twitter.com/Sabljalo; instagram.com/beogradska.tvrdjava.official

Tokom proteklog vikenda dogodila se masovna tuča između više grupa muškaraca u ugostiteljskom objektu na Ledinima, tokom proslave zavičajnog udruženja "Dani Bosanskog Grahova", a prema saznanjima portala Nova.rs, jedan od aktera je i vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća „Beogradska tvrđava“, Nemanja Šegrt.

Kako je potvrđeno za naš portal, došlo je prvo do verbalne rasprave dve porodice, a zatim i tuče oko muzike i pevačice oko 01.00 sat iza ponoći.

U tuči su učestvovali J. Š. (60), I. Š (60), N. Š. (34), M. Š (32) iz jedne porodice i S. D. (49), S. D. (25) i M. D. (24) iz druge porodice, a oni su se najpre udarali pesnicama, nakon čega su, kako nezvanično saznajemo, letele i flaše na sve strane.

Nakon okršaja, kolima Hitne pomoći u Urgentni centar u Beogradu prevezeni su N.Š. (34), I. Š. (60), J. Š. (60) kojima su konstatovane lake telesne povrede, dok su kod M.Š. (32) konstatovane teške telesne povrede.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a kako smo nezvanično saznali, juče je saslušano više od 20 lica povodom ovog događaja.

Foto:instagram.com/beogradska.tvrdjava.official

Redakcija portala Nova.rs pokušala je da stupi u kontakt sa Nemanjom Šegrtom, v.d. direktorom Javnog preduzeća „Beogradska tvrđava“, ali su nas iz ove ustanove obavestili da se on povodom pomenutog događaja neće oglašavati.

BONUS VIDEO: Masovna tuča u Novom Pazaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare