Foto: Facebook

Duška Boberić, maćeha nestale Tanje Dimić (18) iz Žablja, potvrdila je informaciju da se njena pastorka, koja je nestala u petak, javila danas nakon pisanja portala Nova.rs.

„Ne znam ništa dok ne stigne kući. Javila se iz Koteža, trenutno je u putu ka kući. Mnogo je pomoglo što ste objavili onaj tekst. Hvala vam od srca“, izjavila je Duška.

Podsetimo, naš portal objavio je ranije tekst apela porodice Tanje D. koja je u petak otišla da prošeta i od tada joj se gubi svaki trag.

„Javila se navodno sa nekog lažnog profila i rekla da je u Beogradu kod nekog momka, Đorđa. Bili smo u policiji, prijavili. Oni su tog dečka pronašli i celu kuću mu pretresili. On nju ne poznaje, pogledali su i kuću, od nje nema ni traga. Izgleda da je to neki lažni profil. Plašim se da je ona negde zatočena, zatvorena jer ona ovo nikada nije radila. Poznajem je kao svoj dlan“, jecajući navodi naša sagovornica.

Pročitajte još:

Duška navodi da se plaši da je Tanja navučena na lažni profil, a potom oteta.

„Ne verujem da je ona poslala tu poruku. Ja moje dete nisam čula ni videla i ne mogu da ganatujem da je to ona“, jedva izgovara potresena maćeha.

VIDEO: Izjava majke tinejdžerke koja je nestala u Nišu na piijaci

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar