Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Facebook

R. V. iz Bele Crkve, baka devojčice D. M. (18) za koju se sumnja da su je roditelji prodali po drugi put, spasila je svoju unuku iz kandži monstruma - Marjana J. (42) i njegovog sina Nedeljku J. (22) koji su je, kako se sumnja, dva puta silovali u naselju Margita u blizini rumunske granice.

Baka devojčice je 3. februara oko 17.30 pozvala policiju kada je čula da njene unuke nema, te prijavila da je ona, dan ranije, odvedena iz kuće i da je čula da su je protiv njene volje odveli Marjan i Nedeljko iz Margite, piše Blic.

Policija je odmah reagovala, a otetu devojku pronašli su u kući Marjana, nedaleko od rumunske granice.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Nakon privođenja Marjana i Nedeljka, otkriveno je da su oni devojku kupili za 600 evra od njenih roditelja, međutim, oni negiraju izvršenje krivičnog dela.

Nakon privođenja, isplivala je informacija da je nesrećna devojka i ranije bila silovana i to u takođe ugovorenom braku.

Ona je tada još bila maloletna, a kako prenose mediji, i pored tih trauma, roditelji su ponovo odlučili da joj, kako se sumnja, napakoste.

Žitelji sela iz kojeg su Marjan i Nedeljko, za njih dvojicu nemaju dobre reči.

Meštanin Marhite, ispričao je za Novu da su mu oni neka dalja rodbina, ali već godina ne priča sa njima jer su mu iz kuće odneli robu vrednu od 4.000 evra.

„Oni su loši ljudi i niko ne priča sa njima. Marjan i pije ispred prodavnice i onda postane još agresivniji. Najviše kradu drva. Mom stricu su prodali drva preko dana, a iste noći je došao Marjan, pošto je znao gde su, ukrao ih i prodao na drugo mesto“, ispričao je on za Novu.

Marjan i Nedeljko se nalaze u pritvoru do 30 dana, kako ne bi uticali na svedoke u toku istražnog postupka, a meštani navode da su srećni zbog toga.

„Nalaze se tamo gde i treba. Nadam se da će tamo što duže da ostanu. Sa njima niko ne priča, a zbog njih i zaključavamo kuće. Znam da su Marjana ranije prijavljivali za krađu, dođe policija uhapi ga, al’ eto njega ponovo u selu i nastavi po starom“, rekao je meštanin za naš portal.

Bonus video: Hapšenje zbog falsifikovanja isprava

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar