Devojčicu iz Čačka (10) pretukle vršnjakinje u parku

Hronika 01. apr. 202100:03 > 00:07
Podeli:
Čačak - Pretučena devojčica
Foto: Privatna arhiva

Devojčicu iz Čačka koja pohađa četvrti razred jedne Osnovne škole u tom gradu pretukle su tri dvanaestogodišnjakinje, saznaje portal Nova.rs.

Prema rečima njene majke L.K. devojčica je došla kući sva uplakana, sa modricama i punim ustima peska.

„Incident se dogodio večeras oko 18 časova. Pitam – da li kamere postoje u parku i da li se tako brinu za našu decu“, zapitala je uplakana žena.

POGLEDAJTE JOŠ:

Kako za Nova.rs kaže, ona je poslala svoju sestru da odbrani njenu ćerku, ali su je napale babe tih devojčica, koje su sedele na klupama nedaleko od mesta događaja.

„Ovog puta nisam zvala policiju, niti sam reagovala, jer mi je starije dete davljeno u OŠ ‘Vuk Karadžić’ i morala sam da je prebacim u drugu školu. Tada mi je pedagog rekao da sam pogrešno vaspitala stariju devojčicu“, nastavlja kroz suze svoju ispovest majka. Ona ih je, kako kaže, učila lepim manirima, a danas bi, radi opstanka, trebalo da se biju i šamaraju jedni druge da bi se izborile za život.

Čačak - Pretučena devojčica
Foto: Privatna arhiva

„Da li je to normalno društvo, čemu sve ovo vodi. Prvi put sam se svima obraćala, i školi, i policiji, ali niko nije reagovao. Sada sam majkama kucala na vrata i dobila salvu uvreda sa njihove strane. Gde dalje da krenem, ne znam, ali ne želim da mi mlađa kći prođe kao starija. Da je bezobrazna ćutala bih, ali jedino mi je preostalo da sa vama pričam“ , kaže nesrećna žena. Majka dodaje da joj je ćerka u trenutku napada bila na rolerima, te nije mogla da se brani.

 

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar