Ninoslav Jovanović, Foto: facebook

Suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je optužen za otmicu i zlostavljenje 12-godišnje devojčice, nastavljeno je danas u Višem sudu u Nišu svedočenjem žrtve. Majka napadnute devojčice ispričala je za medije da je ona saslušana u posebnoj prostoriji i da je ispričala dosad nepoznate detalje o otmici.

„Nije bila u sudnici, bila je u posebnoj prostoriji gde je bila jedna žena sa njom, a mi smo bili u sudnici. Nama je bilo grozno, ali sa druge strane nam je drago što je Monika govorila istinu i dokazala još jednom da je ona samo lavica i ništa više. Sve je ispričala i opisala je svaki detalj“, rekla je majka napastvovane devojčice A. K, prenose Novosti.

Pročitajte još...

Ona je istakla i da je devojčica sve hrabro podnela.

„Ona nama nije govorila sve detalje i sada smo prvi put neke stvari čuli i drago nam je što iznela sve pred sud“, rekla je majka. 

A. K. se osvrnula i na to kako je Jovanović reagovao na svedočenje.

„Bio je crven, verovatno od besa“, rekla je ova majka.

Podsetimo, Ninoslav Jovanović tereti se da je krajem decembra prošle godine oteo i zlostavljao devojčicu. On je zbog silovanja koje je ranije počinio bio osuđivan na 10 i 12 i po godina zatvora. Inače, suđenje Jovanoviću zatvoreno je za javnost, jer je žrtva maloletna.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar