Foto: Privatna arhiva/Dejan i Nebojša E.

Braća Dejan (38) i Nebojša E. (36) sumnjiče se da za ubistvo braće Predraga (43) i Stanislava J. (37) u nedelju u šumi u Jarku kod Sremske Mitrovice, a sukob između četvorice muškaraca izbio je prilikom branja tartufa. Prema nezvaničnim saznanjima, istraga ovog zločina zasad se kreće u dva pravca - da su se četvorica muškaraca slučajno srela u šumi, ali i da su su braća Dejan i Nebojša E. napravila sačekušu drugoj dvojici.

Ubistvo se dogodio juče oko 8.30 sati u šumi u mestu Jarak kod Sremske Mitrovice, a nakon zločina braća Dejan i Nebojša E. su privedena u policiju. Sumnja se da je je Dejan E. pucao u muškarce, nakon što su oni lopaticama krenuli na njih dvojicu.

Pročitajte još....

Zasad istraga ide u dva pravca. Prema prvom, sumnja se da su se muškarci kobnog jutra, prilikom branja tartufa, slučajnoj srela u šumi, nakon čega je izbio sukob.

Prema drugoj verziji zločina, sumnja se da su kobnog dana zapravo braća Dejan i Nebojša E. napravila sačekušu drugoj dvojici, s obzirom da su se i ranije sukobljavali oko teritorije na kojoj beru tartufe.

Foto:Privatna arhiva/Ubijeni muškarci

Navodno, meštani Jarka su opominjali braću Predraga i Stanislava J. da ne idu u šumu jer ih ovi čekaju. Međutim, oni nisu hteli da poslušaju, ipak je to njihovo. Krenuli su u berbu, nakon čega su se susreli sa drugom dvojicom i sukobili.

Podsetimo, u okršaju su povrede zadobili i Dejan i Nebojša E., koji su zbrinuti u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar