Mesto gde su se braća sukobila Foto:Privatna arhiva

Braća Predrag (43) i Stanislav J. (37) ubijeni su jutros u šumi u Jarku kod Sremske Mitrovice, dok su druga dvojica braće Dejan (38) i Nebojša E. (36) ranjeni u sukobu koji je između njih izbio oko branja tartufa. Kako Nova.rs saznaje sa lica mesta, četvorica muškaraca i ranije su se svađala zbog branja tartufa i samo je bilo pitanje vremena kada će sukob eskalirati u zločin.

Kako portal Nova.rs saznaje, reč je o četvorici zavađene braće koji su i ranije imali probleme. Navodno, braća Predrag i Stanislav J. su tvrdili da su oni imali u zakupu deo zemljišta u šumi u Jarku, ali da su Dejan i Nebojša E. često dolazili i brali tartufe i pored njihovih apela da to ne rade.

Pročitajte još...

Pretpostavlja se da su ih tog dana uhvatili na delu, te da je izbila svađa, nakon čega su ubijeni muškarci na osumnjičenu braću nasrnuli lopaticama za branje tarfuta.

Tada je jedan od braće, sumnja se da je reč o Dejanu E., izvadio pištolj i pucao u žrtve. Ubrzo su na licu mesta pronađena i tela ubijenih, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt muškaraca.

Dejan E. je i pozvao Hitnu pomoć, koja je konstatovala smrt muškaraca.

Foto:privatna arhiva Nova.rs

Inače, po nalogu tužilaštva uzeta je “parafinska rukavica” od dva brata kako bi se utvrdilo ko je tačno pucao iz pištolja u nelegalnom posedu.

Sa druge strane, osumnjičena braća u okršaju su zadobila povrede glave i zbrinuti su u bolnici.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare