Foto: Nemanja Jovanović

Policija je noćas uhapsila i privela I.M. (39) koji se sumnjiči za krivično delo ubistvo u pokušaju jer je u ponedeljak 24. februara naneo tri uboda nožem jednom muškarcu (37) iz Beograda. On je preživeo povrede opasne po život u predelu grudi i trenutno se oporavlja.

Krvave scene su se dogodile u ponedeljak popodne u stanu niške kozmetičarke preko puta Vojne bolnice u Nišu. Kako nezvanično saznajemo I.M. je bio pijan tom prilikom.

„U stanu je bio Beograđanin sa devojkom (43), niškom kozmetičarkom. I.M. je došao u zgradu u kojoj su njih dvoje bili zajedno, a rasparava je počela još u hodniku zgrade, a potom se sve nastavilo u stanu. Pod naletom ljubomore, oni su počeli da se svađaju čija je ona devojka. I. M. je tražio od suparnika da je ostavi na miru, jer je, kako je vikao, još uvek voli. U svom tom haosu, prvo je došlo do svađe, ali posle toga je došlo do krvabvog pira. Beograđanin je dobio tri uboda u grudi“, rekao je izvor za medije.

Povodom ovog krvavog slučaja oglasila se i policija koja navodi da je od sukoba do hapšenja I.M. bio u bekstvu. On je u utorak uveče uhapšen kada je došao u svoj stan u Nišu.

„Sumnja se da je on 24. februara ove godine, sa više uboda nožem u ruku i grudi, oštećenom tridesetsedmogodišnjem muškarcu naneo teške telesne povrede opasne po život, navela je policija.“

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.