Niš, Gadžin Han, okolina Gadžinog Hana, Danilo P. (17), poginuo u traktorskoj nesreći,
Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Juče oko pola šest uveče je došlo do tragične nesreće kada je u selu Romaja kod Prizrena smrtno stradalo osmogodišnje dete, koje je palo sa traktora, dok je u izvođenju poljskih radova na njivi traktorom upravljao 11-godišnjak.

On je na lečenju, istraga je u toku i za sada se vodi kao nesrećni slučaj. Detalje su izneli kosovski mediji pozivajući se na dodatne informacije portparola iz ovog rejona.

Telo pronađeno u stanu u Mitrovici

Policiji na Kosovu i Metohiji prijavljeno je i da je u jednom stanu u Južnoj Mitrovici, policija pronašla beživotno telo koje je poslato na obdukciju, a trenutno se istražuje uzrok smrti. Policija nije saopštila dalje detalje.

Žena pala sa zgrade u Prištini

U Prištini je sinoć oko pola devet poginula žena, koja je navodno pala sa zgrade i na licu mesta preminula, javio je Kallxo. I za ovaj slučaj je istraga u toku. Kosovska policija saopštava samo da je došlo do tragične smrti, piše Kossev.

U Kosovu Polju je juče rano ujutru došlo do pokušaja ubistva kada su za sada nepoznate osobe pucale u muškarca. On je preživeo, van je životne opasnosti i leči se u Prištini a policija je na licu mesta pronašla šest čaura.

Bonus video: U parku kod hotela Moskva u Beogradu pronađeno telo muškarca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar