Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Sedmoro dece koja su u petak povređena nakon što se dogodila eksplozija u beogradskoj opštini Čukarica, u stabilnom su stanju za sada.

– Osobe koje su se zadesile na mestu požara u stabilizovanom su stanju, i nijedna osoba nije podlegla povredama – potvrđeno je za Nova.rs iz Urgentnog centra.

Do povrede je došlo nakon što se na uglu ulica Milorada Jovanovića i Galipoljske dogodila eksplozija, a potom je usledio i strujni udar. Deca su ubrzo potom zbrinuta u Dečjoj klinici Tiršova.

Najmlađe povređeno dete ima šest, a najstarije 15 godina. Sva deca su rođaci, i žive u barakama, nekoliko desetina metara od mesta gde se eksplozija dogodila.

– Ja sam oko pola 5 čula da je nešto puklo, čula sam kao eksploziju i onda sam izašla iz barake i videla to dete od 15 godina u vazduhu, on je odleteo dva, tri metra u vazduh i pao na zemlju – rekla je za „Blic“ juče majka čije je troje dece u petak povređeno.

Do eksplozije je došlo kada se zapalila žica na dalekovodu, dok iz policije još uvek nije saopšteno šta bi mogao da bude uzrok nesreće.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar