Darko Kostić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Modni kreator Darko Kostić negirao je danas pred tužiocem da je počinio krivična dela protivpravno lišenje slobode i ugrožavanje sigurnosti.

„Kostić je izneo detaljnu odbranu pred zamenikom javnog tužioca i negirao je izvršenje oba krivična dela koja su mu stavljena teret, a tužilastvo je nakon toga dežurnom sudiji za prethodni postupak podnelo predlog za određivanje pritvora jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo“, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Podsećanja radi, Kostić je juče uhapšen nakon što je prijavljeno da se u stanu modnog kreatora nalazi 19-godišnjak koji je zatvoren u špajzu i da mu modni kreator preti da će ga ubiti.

Mladić je poslao poruku N.N. da je zatvoren u špajzu i da Kostić hoće da ga ubije, nakon čega je N.N. obavestio policiju koja je odmah došla na adresu prijave u centru Beograda.

Kostića je Treći osnovni sud u Beogradu je u junu prošle godine osudio na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogicom), zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

Istom odlukom je oslobođen za dva krivična dela – polno uznemiravanje punoletne osobe i omogućavanje uživanja opojnih droga.

BONUS VIDEO: Koliko traju suđenja u Srbiji?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar