Darko Kostić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je počelo saslušanje modnog kreatora Darka Kostića, povodom sumnji da je u noći između utorka i srede zaključao mladića (19) u špajz i pretio mu da će ga ubiti.

Kostića je policija privela u tužilaštvo na saslušanje nakon kojeg će biti poznato da li iće tužilac tražiti da mu sud odredi pritvor.

Kostić je juče uhapšen nakon što je prijavljeno da se u stanu modnog kreatora nalazi 19-godišnjak koji je zatvoren u špajzu i da mu modni kreator preti da će ga ubiti.

Mladić je poslao poruku N.N. da je zatvoren u špajzu i da Kostić hoće da ga ubije, nakon čega je N.N. obavestio policiju koja je odmah došla na adresu prijave u centru Beograda.

Kostića je Treći osnovni sud u Beogradu je u junu prošle godine osudio na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogicom), zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

Istom odlukom je oslobođen za dva krivična dela – polno uznemiravanje punoletne osobe i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Darko Kostić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kostićev branilac Dimitrije Ilić je za Tanjug rekao da prvostepena presuda još nije potvrđena.

BONUS VIDEO: Uhapšen mladić koji je izbo ženu u Melencima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar