Foto:N1; ATA Images

Modni kreator Darko Kostić, koji je već nekoliko puta privođen zbog različitih krivičnih dela, a zbog polnog uznemiravanja čak i osuđen, tvrdi da je prošle nedelje opljačkan njegov stan u Dobračinoj ulici u Beogradu. Kostić, koji je priveden prošle nedelje, nakon što je prijavljen da je pretio mladiću smrću, tvrdi da je pozadina tog slučaja navodno drugačija.

„Dogodilo se da je moj atelje opljačkan, da je osam haljine iz moje nove kolekcije ukradeno, da je novac iz mog ateljea ukraden, kao i da je u tome učestvovao Novica Nikolić, koga inače poznajem“, kaže Kostić iz pritvora.

Upitali smo ga šta se kobne večeri dogodilo.

„Upravo to je pozadina celog slučaja, sve je ovo smišljeno kako bi se iz mog ateljea odnele haljine, ne postoji nikakav špajiz, nema noža o kome su govorili, nema nikakve otmice, to je i sama policija videla na licu mesta, jer su oni pretresali stan i ništa nisu pronašli. Međutim, nisu pronašli ni moje haljine ni moj novac“, tvrdi privedeni kreator.

S obzirom da ovo nije prvi put da je Kostić priveden, upitali smo ga kako to utiče na njegovu karijeru.

„Nažalost, mediji su kreirali sliku o meni kao o najvećem kriminalcu i hvala vam što ste spremni da čujete drugu stranu priče. Naime, kroz sve ove godine ja sam lakomisleno verovao ljudima i svima sam otvorio svoja vrata, ali neki od njih su to zloupotrebili. Tako je prva prijava bila od osobe koja mi je ukrala telefon i to nakon moje prijave, što je dokazano na sudu, druga osoba mi je iznuđivala novac da me ne bi prijavila i tako je sve počelo. Danas se vodi postupak po prijavi lica, koja su, nakon što su me prijavili i nakon što me je policija odvela, iz mog ateljea odnela osam haljina iz nove kolekcije i novac“, tvrdi Kostić.

Darko Kostić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsećanja radi, modnog kreatora Darka Kostića prošle nedelje je policiji prijavio jedan mladić koji je nadležnima rekao da mu je prijatelj javio da ga pomenuti Kostić drži zatvorenog u špajzu i preti mu ubistvom.

Inače, Kostić je osuđen prošle godine u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na godinu dana kućnog zatvora zbog nedozvoljenog polnog uznemiravanja maloletnika i posedovanja narkotika.

Pročitajte još:

Modnom kreatoru Darku Kostiću sudilo se za polno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan. Sem toga, kreator se teretio i za omogućavanje uživanje narkotika, a za šta je oslobođen.

BONUS VIDEO: Uhapšen diler: U kolima krio kilogram i po heroina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare