Nestala devojcica Danka Ilić ima 2 godine u Banjskom polju kod Bora Foto:Facebook/Jovana Dragomirovic/Privatna arhiv/MUP

Jake policijske snage i dalje nastavljaju potragu oko imanja porodice Ilić gde je juče nestala dvogodišnja devojčica Danka. Prisutni su bili i deda i ujak deteta, Časlav i Stefan Dragomirović, koji su tokom cele noći tragali za devojčicom. Kako kažu, nisu spavali cele noći.

Zahvalili su se građanima, policajcima i žandarmima, ali je detetov deda Časlav imao i nekih primedbi.

Potraga za nestalom Dankom (2) Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Neki policajci su došli brzo, ali šta vredi kad nisu imali opremu, nisu imali za čime da je traže. Da su imali odmah dron sa termovizijskom kamerom, možda bi je videli. Ovako smo morali satima da čekamo. Ipak, zahvalan sam svim ljudima što pomažu da mi se nađe unuka“, rekao je Časlav.

Potraga za nestalom Dankom (2) Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

U pomoć su pritekle i kolege detetovog ujaka Stefana, oni su se samoorganizovali i došli, ali ih je policija vratila, pa su na svoju ruku pretrežili korito potoka koji teče u blizini.

Pročitajte još:

Zasad ništa nije pronađeno.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić (2) nestala je juče u popodnevnim satima u mestu Banjsko polje kod Bora. Potraga za njom traje već više od 20 sati, a pored pripadnika policije i drugih državnih službi u pomoć su pritekli i dobrovoljci.

Nedaleko od mesta gde je nestala devojčica nalazi se šuma koju detaljno pretražuju.

VIDEO: Od Danke ni traga ni glasa 20 sati: Evo kako izgleda potraga u Boru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare