Foto: Printscreen Instagram, Shutterstock

Ubistvo Beograđanke Ane Volš (36) u Kohasetu u Masačusetsu ne prestaje da intrigira javnost u Srbiji i Americi. Za njeno ubistvo optužen je suprug Brajan Volš (46), a kao okidač zločina pominje se to da je Ana planirala da napusti muža. Jedna poruka je možda bila Anin poziv upomoć, a poslala ju je majci 25. decembra prošle godine.

Majka Beograđanke, Milanka Ljubičić, u više navrata je isticala da joj je jedna poruka, koju je primila od ćerke, bila posebno sumnjiva. Pomenutu poruku primila je nekoliko dana pre nego što se Ani izgubio svaki trag.

„Tog 25. decembra mi je stigla neobična poruka, nije ličila na Anu. Sada, kada se setim te poruke, nije mi jasno šta se to tamo dogodilo, zašto ju je poslala. Zatražila mi je da sutra dođem u Ameriku“, rekla je Milanka ranije.

Foto: Printscreen Instagram

Kako je istakla, ćerki je tada rekla da je to nemoguće. Ponudila je da dođe u januara u Kohaset, ali je Ana istakla da ima planove s Brajanom za februar.

Anina majka je govorila i o pozivu ćerke uoči Nove godine, na koji se nije javila.

„Legla sam da spavam, a tek posle sam videla propušteni poziv. Iste večeri Ana je zvala i stariju sestru Aleksandru koja živi u Kanadi, ali je i ona spavala i nije čula telefon. Zvala je i kumu, ovde u Beogradu, ali ni kuma se nije javila jer nije čula telefon zbog glasne muzike“, ispričala je za naš portal ranije Milanka.

Foto: Instagram

Da li su ovo bili pozivi upomoć, odnosno da li je Ana predosetila da će se nešto dogoditi, nije poznato.

Ono što je posebno sumnjivo u celom slučaju jeste to da je Anin i Brajanov prijatelj, koji je proslavljao sa njima Novu godinu, istakao da ništa nije ukazivalo na tragediju. On je za medije ispričao da je te večeri sve delovalo normalno, da su slavili i radovali se Novoj godini.

Foto: Privatna arhiva

Postavlja se pitanje i šta je nakon njegovog odlaska iz njihove kuće pošlo po zlu.

Kako su američki mediji saopštili, sumnja se da je Ana ubijena 1. januara, rano ujutru, kao i da je potom njeno telo raskomadano u podrumu kuće u Kohasetu.

Pročitajte još:

Sumnja se da je Brajan sve tragove koji bi mogli da ukažu na njega spakovao u crne kese i odneo na deponiju.

Brajan Volš je najpre uhapšen zbog ometanja istrage nestanka supruge, da bi sada bio optužen za njeno ubistvo.

Telo nije pronađeno, a on će se pred sudom ponovo pojaviti 9. februara.

BONUS VIDEO: Akcija MUP – zaplena droge i hapšenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar