Nova.rs u Surčinu: Čumetov bratanac pušten na kućno lečenje

Hronika 09. avg. 202012:37 > 14:01
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nemanja Buha (31), bratanac nekadašnjeg svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, koji je tokom noći povređen u Surčinu, nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru, pušten je na kućno lečenje.

Iako su mediji najpre preneli da je Buha ranjen iz sačmare u glavu, on je ove navode demantovao za medije, rekavši da je sleteo s puta i da je zadobio lakše povrede, dok je njegova supruga, koja je takođe bila u vozilu, nepovređena.

Iz Urgentnog centra u Beogradu potvrdili su za portal Nova.rs da nije bilo potrebe za zadržavanjem.

„Nakon što je urađena dijagnostika, nije bilo potrebe za zadržavanjem i muškarac je pušten na kućno lečenje“, rekli su nam iz Urgentom centra.

Portal Nova.rs bio je na licu mesta u Vojvođanskoj ulici u Surčinu, na kome je došlo do pomenutog incidenta.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs/ Mesto incidenta

Pojedini meštani iz te ulice navode da je Buhin automobil zatečen nekoliko stotina metara dalje od pumpe na kojoj se dogodio incident, te da je na lice mesta ubrzo izašlo nekoliko policijskih patrola, kako bi obavile uviđaj.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs/ Mesto incidenta

Podsetimo, incident se dogodio tokom noći, a mediji su najpre pisali da je nepoznati napadač s fantomkom na glavi prišao Buhi na benzinskoj pumpi Buhi i ispalio metak u predelu njegovo glave. Ipak, on je demantovao ove navode.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram