Hitna pomoć Foto:TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Sedmoro je povređeno, a jedna osoba je poginula u udesima koji su se u poslednja 24 časa dogodili u Novom Sadu.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su njihove ekipe intervenisale zbog šest saobraćajnih udesa.

Prva saobraćajna nezgoda je bila u 14:37 časova u Hadži Ruvimovoj ulici, kod broja 41, gde je povređena pešakinja stara 37 godina koju je udario automobil.

Hitna pomoć je nakon intevencije na licu mesta prevezla pacijentkinju na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Pročitajte još:

Druga nezgoda je bila u 19:02 časova na uglu Futoškog puta i Subotičke ulice, gde su se sudarila dva automobila. U ovoj nezgodi je povređen muškarac star 61 godinu koji je zbrinut na licu mesta i potom prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala u 22:08 časova na Bulevaru oslobođenja, kod Promenade, gde je oborena pešakinja stara 19 godina. Hitna pomoć je pomogla povređenoj devojci na licu mesta i ostavila joj uput za Urgentni centar u slučaju potrebe.

Hitna pomoć je po pozivu vatrogasaca intervenisala u Petrovaradinu, na izlazu ka Sremskim Karlovcima, u 1:30 časova nakon što je automobil izleteo sa puta. Dve mlađe osobe koje su bile u vozilu su odbile pregled i negirale da su zadobile povrede, a o svemu je obaveštena policija.

Potom je Hitna intervenisala i na Novom naselju u 2:28 časova na Bulevaru Jovana Dučića kod broja 33, gde je nakon izletanja sa puta poginuo mladić čiji podaci nisu poznati, a teško je povređena devojka stara 15 godina.

Šesti udes se dogodio na auto-putu u smeru Novi Sad – Beograd kod „Lesnine“, gde je „honda“ sletela sa puta i udarila u saobraćajni znak. Doktor Krulj kaže da je Hitna pomoć intervenisala u 6:16 časova i da je pružena pomoć muškarcu nepoznatog godišta koji je teže povređen, kao i dvema ženama starim 38 i 41 godinu koje su zadobile lakše povrede. Oni su svi prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća kod Mladenovca

Komentari

Svi komentari (0)