Mali Mokri Lug Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Sudar kombija JGP i i taksi vozila, koji se jutros dogodio na raskrsnici ulica Milana Predića i Slobodana Lale Berberskog u naselju Mali Mokri Lug beogradskoj opštini Zvezdara, jedan je u nizu udesa koji se gotovo na nedeljnom nivou događaju na ovoj raskrsnici.

Mali Mokri Lug Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kako pričaju očevidci jutrošnjeg incidenta, do saobraćajne nezgode je došlo jer taksi vozilo nije ispoštovalo prvenstvno prolaza.

„Kombi je išao Ulicom Slobodana Lale Berberskog, kada je u jednom trenutku iz donje ulice izletelo taksi vozilo koje se nije zaustavilo na znak ‘stop’. Vozač kombija nije mogao ništa da uradi, jer ga je munjevito udario taksista po sred vozila. Posle toga, taksi se odmah okrenuo i pobegao, verovatno se uplašio“, ispričao nam je očevidac nezgode.

Mali Mokri Lug Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kako je dodao, iz kombija su potom izašli putnici, a dve žene su se požalile na bolove.

„Došla je brzo Hitna pomoć i odvezla ih je. Koliko sam video, nije im bilo ništa, ali su verovatno za svaki slučaj ih prevezli“, tvrdi očevidac događaja.

Drugi meštani, sa kojima su reporteri našeg portala razgovarali kažu da se sudari na pomenutoj raskrsnici događaju jednom u desetak dana.

Mali Mokri Lug Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Raskrsnica nije pregledna. Pored toga, nekada je Milana Predića bila dvosmerna ulica, ali je od pre pet, šest godina jednosmerna. Ljudi, da ne bi išli okolo, samo se sjure niz ulicu, iako čine prekršaj, i onda se dešavaju incidenti. Pored toga, ljudi koji idu ka gore, veoma često ne staju na znak ‘stop’, a pošto je nepregledno, vrlo često se događaju čukanja“, rekao nam je jedan od meštana.

Vlasnik kuće koji živi na uglu raskrsnice kaže da je policija i jutros bila, i da je izvršila uviđaj.

Mali Mokri Lug Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Pitam onog saobraćajca kad će da reše ovu raskrsnicu kako ne bi na deset dana ovde bio sudar. On mi kaže da je samo došao da izvrši uviđaj, i da to nije njegov posao. Pitam se ko može da reši problem, kako se ne bi malo malo dešavali incidenti. Dešavalo se, da pošto se ludački sjure na dole, da bude i teže povređenih, ali na sreću, za sada, koliko znam, makar niko nije poginuo“, objašnjava on.

Mali Mokri Lug Foto: Dragan Mujan/Nova.rs
Mali Mokri Lug Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

BONUS VIDEO: Saobraćajna policija usmerava vozila u žutu traku na Brankovom mostu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar