Foto:TANJUG/ MUP RS

Napad zoljom i Molotovljevim koktelom u Beogradu, pogibija dvojice braće u požaru u selu kod Zrenjanina, hapšenje oca osumnjičenog za obljubu svoje maloletne dece... samo su neke od uznemirujućih vesti koje su jutros obišle Srbiju.

Molotovljev koktel
Molotovljev koktel, Foto: Shutterstock

Da je Beograd noćas izgledao kako poprište oružanih sukoba, potvrđuje najpre dogaćaj iz četvrti Savamala, u kojoj je na jedan restoran bačen Molotovljev koktel.  U ovom napadu koji se dogodio oko 20 sati srećom, niko nije povređen, a zapaljiva tečnost izazvala je požar u lokalu koji su ubrzo lokalizovali vatrogasci.

Pročitajte još:

Nekoliko sati kasnije, u naselju Kanarevo brdo, nepoznata osoba ispalila je projektil iz ručnog bacača raketa „zolja“ na restoran koji se nalazi u Vukasovićevoj ulici.  Projektil iz „zolje“ je pogodio zid restorana, ali nije eksplodirao, a ni u ovom napadu srećom niko nije povređen.

U gotovo isto vreme, u Mladenovcu se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoij je stradala devojka koju je pokosio automobil.

Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/nsuzivo.rs

Mirno selo Orlovat u okolini Zrenjanina jutros je potresla vest o smrti dvojice meštana, braće od 60 i 62 godine. Oni su stradali u požaru koji je izbio u njihovoj kući, a tela su pronašli vatrogasci. Šta je uzrok požara i dalje nije poznato.

Usledila je verovatno najužasnija vest ovog jutra koja je zabeležena u Sremskoj Mitrovici. Policija je uhapsila M. E. (40) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dvoje maloletne dece, trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare