Foto:Nova.rs, MUP Srbije

Od ukupno sedam preostalih pacijenata koji su juče povređeni u nesreći u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, kada se srušio viseći most na Zapadnoj Moravi, otpušteno je četvoro i oni su danas otputovalu u Zvornik.

Na odeljenju intenzivne nege ostale su dve osobe, koje imaju teške telesne povrede ali su trenutno stabilne i van životne opasnosti, dok je na odeljenju hirurgije, nakon konsultacije sa kardiologom, i iz predostrožnosti, ostala jos jedna osoba koja će lečenje nastaviti u koronarnoj jedinici internog odeljenja. I njeno trenutno stanje je stabilno.

Inače treba pomenuti da je Grad Čačak obezbedio besplatan kombi prevoz do Zvornika za sve povređene dok su čelnici BO Čačak u znak saosećanja sa porodicama preminulih, obustavila naplatu usluga bolničke kapele.

Podsećanja radi, danas je u Zvorniku proglašen dan žalosti zbog pogibije dve žene iz tog grada. One su smrtno stradale juče prilikom obrušavanja visećeg mosta, kada je u hladnoj Zapadnoj Moravi završilo dvadesetak posetilaca. Kako je planirano, one će danas biti transportovane u Zvornik.

Takođe, tri sveštenika u miokovačkoj crkvi jutros su održali pomen preminulima.

Bonus video: Dan posle nezgode u Ovčar Banji: Samo kilometar uzvodno od mosta strave je još jedan zabranjen za pešake

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar