Foto: Privatna arhiva

U saobraćajnoj nesreći kod Čačka stradali su Ognjen Vasilijević (19), koji je vozio automobil, zatim Ivan Stančić (19) koji se nalazio na suvozačkom sedištu, kao i Nikola Zekavica i Luka Mićović, a Čačani ne pamte ovakvu tragediju. Kobnog dana, mladići su se vraćali sa žurke kad su kolima sleteli sa mosta, s visine od otprilike 4 metra u potok Jovac, koji se uliva u reku Kamenicu.

Čačani ne pamte ovakvu nesreću koja se dogodila u njihovom gradu.

Kažu da je reč o dobrim mladićima, pred kojima je tek predstojao život, te niko i dalje ne može da poveruje da ih više nema.

Pročitajte još:

Grad Čačak proglasio je Dane žalosti danas i sutra, odnosno 27. i 28. juna, zbog tragedije, saopštio je juče kabinet gradonačelnika tog grada.

Podsetimo, do saobraćajne nesreće je došlo usled neprilagođene brzine pošto je automobil u kojem su bila četvorica mladića pao sa puta u potok, sa visine od oko četiri metra.

Četvorica mladića koji su smrtno stradali u Jančićima kod Čačka su se nakon žurke u Košutnjaku uputila u to mesto, takođe na žurku koju je policija prekinula iste noći, oko dva sata posle ponoći. Svi oni bili su iz Čačka.

„Auto im je sleteo po povratku iz Jančića sa oštećenog mosta i bio je teško uočljiv“, rekao je juče naš sagovornik.

BONUS VIDEO: Užasna nesreća kod Subotinca

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar