Foto: Nova.rs, Facebook

Telo Ivana Stojanovića (40) iz Velikog Trnjana, pronađeno je zabetonirano u metalnom buretu, zazidanom ciglama, iznad koga se nalazio dečji bazen na naduvavanje i šuške od kukuruza.

Telo je, kako saznaje „Blic“, otkrio Nenad, brat nastradalog, kada je čekićem krenuo da ruši pregradni zid u štali.

„Kada je udario čekićem i polomio zid, prvo što je video bila je lobanja njegovog brata. Telo je bilo u metalnom buretu oko koga je bio sagrađen pregradni zid od cigala i betona. Iznad je bila izgrađena betonska ploča, na kojoj je stajao dečiji bazen na naduvavanje i šuške od kukuruza. Mesto je bilo zamaskirano tako da niko ne bi pomislio da se baš tu nalazi leš u buretu“, pričaju meštani za „Blic“.

Foto: Nova.rs

Prema nezvaničnim informacijama, na tavanu kuće nađena je sekira kojom je, kako se sumnja, usmrćen Ivan.

„Sekira je bila umotana u kese i ostavljena na tavanu“, kaže sagovornik ovog lista.

Podsetimo, Ivanovo telo bilo je ubačeno u bure i preliveno betonom.

Očevici kažu da je telo Ivana Stojanovića pronađeno u buretu zabetonirano u „čučećem položaju“, ali da, verovatno zbog betona, nije otpao nijedan deo tela iako se nalazilo tu tri godine.

„Kada je malter skinut videle su se povrede sečivom po celom telu, nalik na one koje su samo mogle da budu nanete sekirom“, priča rođak Stojanovića, koji je, kaže, imao tu nesreću da sve to vidi i da od tada ne može oči da sklopi.

Bure se, kako otkriva za „Blic“, nalazilo iza naknadno dozidanog zida.

„Taj zid je bio od cigala i maltera u jednom ćošku, a preko su bile nabacane neke stvari, otpad. Zid je amaterski urađen. Ili se radilo na brzinu ili ga je zidala ženska ruka“, smatra sagovornik.

Ivan Stojanović je poslednji put ušao u Srbiju 2019. godine. Seljani su ga tada, kako kažu, viđali jedno vreme, pa im je ponovo nestao iz vidokruga, a od Biljane su dobijali informacije da se vratio u Rusiji, ali potvde da je ponovo izašao iz Srbije – nema.

Ono što je sada izvesno to je da je ona lagala da se, navodno, čuje sa svojim mužem.

„Ni ona ni deca ni njegovi rođaci ga nisu čili skoro tri godine“, trvdi izvor i dodaje da da ne može da „svari“ činjenicu da se niko od rodbine nije zainteresovao zašto se ne javlja.

Tačan datum njegove smrti znaće se kada stignu rezulatati obdukcije, a uzrok smrti Biljane kada stignu toksikološki rezultati za koje treba duži vremenski period.

Meštani Velikog Trnjana su još u šoku, a njihov stres povećava i to što su ekipe policjaca još na terenu i da se razgovara sa svima koji su na bilo koji način bili sa njom u kontaktu i to ne samo u Velikom Tranjanu.

Iako je Biljana bila vesela osoba i sa svima održavala dobre komšijske odnose, sada meštani isključivo nju krve za tragediju koju je priredila rođacima, a posebo svojoj deci, a da li za to ima osnova pokazaće sudski veštaci.

„Koji to monstrum od ljudskog uma ide po selu smeje se i priča laži i živi normalno, a da zna da joj u podrumu leži zacementirani suprug? – pitaju se komšije, koje su juče govorile sve najlepše o njoj.

Bonus video: Izjave roditelja žrtve zabetonirane u Leskovcu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar