Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na društevnim mrežama pojavio se snimak dvojice razbojnika koji su sinoć opljačkali menjačnicu na Novom Beogradu, zbog čega je bilo blokirano pola prestonice.

Mladići obučeni u plave jakne sa kapuljačama, bili su brutalni od samog početka. Jedan od njih je imao pištolj, a zanimljivo je da ga je držao u levoj ruci. Po nekim informacijama u pitanju je bio vazdušni pištolj, ali je moguće i da je zapravo pravo oružje. Njegov kompanjon, koji je bio zadužen za fizički deo pljačke, uzeo je macolu koja je bila u džaku i počeo da razbija staklo menjačnice.

Pročitajte još:

Radnica je brzo pobegla iza stolice od krhotina stakla i od pobesnelih pljačkaša. Razbijač je prvo krenuo da razbija staklo na desnoj strani, ali ga je osoba sa pištoljem uputila gde treba da udara. Kada je napravio rupu, mladić se provukao i zgrabio sve novčanice koje su mu došle pod ruku.

Na snimku se čini da su ostavili džak sa macolom. Na rukama su nosili rukavice, na glavi kapuljače a na licima fantomke.

Po rečima sveodka, posle oružanog prepada pobegli su stepenicama u Blok 30. Policija je nakon oružane pljačke proglasila akciju „Vihor 2“ i blokirala taj deo grada, kao i Gazelu i Most na Adi i kontrolisala sumnjiva vozila.

Razbojnici su oteli oko 8.000 evra.

***

BONUS VIDEO: Policijski specijalci u potrazi za osumnjičenim za ubistvo u Jakovu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar