Oni su bili u stabilnom odnosu, nisu imali razmirice, nisu se sukobljavali. Moj brat nije nasilnik, a nije ni ona. Ne znam koji je razlog za ovakvo ponašanje, kaže za Nova.rs Goran Nikolić, rođeni brat J. N. (40) koji je danas nožem izbo S. S. (62) u Nišu.

Kako dodaje naš sagovornik, njegov brat je sa povređenom ženom bio u vanbračnoj zajednici.

„On je sa Svetlanom bio u emotivnoj vezi skoro tri godine. Jedno vreme je Svetlana živela tu u kući sa mojim bratom, a onda je otišla u stan u centru“, navodi ovaj čovek.

Kako dodaje, šta se dogodilo ne zna jer nije bio kod kuće, ali tvrdi da njegov brat nije bio pod dejstvom alkohola.

Pročitajte još:

„Moj brat je sportski tip, nikada nije ni pušio, ni konzumirao alkohol, narkotike. Ja sam od jutros od šest van kuće, radim na pijaci, pa ne znam šta se dogodilo. Oni imaju radnju sa venčanicama i opremom za svadbe“, zaključuje potreseni čovek.

Žena koju je izbo partner, pa sebi prerezao vrat, nalazi se na ORL klinici u Nišu gde je hiriuški zbrinuta i ima posekotinu na vratu, dok J. N., koji se takođe nalazi tamo, ima dublju posekotinu vrata. Oboje su svesni, komunikativni, stabilnih vitalnih parametara, bez povrede velikih krvnih sudova vrata i nemaju povredu govornog organa. Hirurški su zbrinuti.

VIDEO: Užas u Nišu: Muškarac izbo ženu, pa sebe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar