Kostadin Milošević, Aleksandar Milošević Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Braća Aleksandar i Kostadin Milošević iz aleksinačkog sela Moravac koji se sumnjiče za učešće u ubistvu tročlane porodice Đokić, pušteni su večeras iz pritvora. U izjavi za naš portal, jedan od braće Aleksandar rekao je "da su nevini bili u pritvoru i da su nevini i pušteni".

„Nametnuto je bilo mom bratu i meni da spasimo nadimak koji je star oko 100 godina, nadimak Jojka. To je veoma častan i pošten nadimak, koji je hteo da ukalja jedan izopačeni um, ali kao što je rekao jedan veliki filozof, ‘najjače oružje je oružje istine’, tako da se borimo protiv nepravde istinom, i kao što vidite, istina je pobedila“, rekao je Aleksandar.

Kako je dodao, prijatelji i komšije iz Moravca posetili su ih večeras.

„Svi su ovde jer su znali od početka da smo nevini. To svako zna, i kuče na ulici, a kamoli ljudi. Sada planiramo da se oporavimo od ovog nemilog iskustva, i da nastavimo sa našim životima. Mi smo biznismeni, pošteni ljude, imamo firme u Evropi koje ćemo nastaviti da uzdižemo i radimo još bolje, i da pokušamo da se okrenemo našim porodicama, kao što je uvek i bilo“, zaključio je Aleksandar.

Kostadin je dodao da ga Goran Džonić nije ni prepoznao.

„Kazao je da sam mnogo viši i da mi je glava veća. Čovek nam je pokvario planove, što se tiče naše firme, ali nastavićemo, šta drugo da kažem“, rekao je Kostadin Milošević.

Jedan od branilaca Miloševića, advokat Mladen Magdalenić, rekao je za naš portal da je odbrana pri kraju istrage smatrala da je pravi momenat da se podnese predlog da se pritvor ukine.

„Mi smo to i učinili. Sudija za prethodni postupak je kao što je uobičajeno po zakonskoj proceduri dostavio taj predlog tužilaštvu, koje se izjasnilo pozitivno i sud je taj pritvor ukinuo. To je jedan veliki i važan korak u ovoj borbi, ali najbitnije tek sledi, a to je da se istraga obustavi kada je reč o braći Milošević“, rekao je Magdalenić.

***

BONUS VIDEO: Supruga uhapšenog Gorana Džonića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar