Saobracajna nesreca sudar udes
Saobraćajna nesreća u centru Beograda Foto:FoNet/Milica Vučković

Lekari niškog Univerzitetskog kliničkog centra tri dana bore se za život sedmogodišnjeg dečaka iz Vlasotinca koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima zadobio teške povrede glave.

„Stanje pacijenta je nepromenjeno, u komi je, bez reakcija, na aparatu na mehaničku ventilaciju. Zadobilo je teške povrede lobanje i mozga, nalazi se u neurohirurškoj jedinici intenzivne nege“, kažu u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Kako navode u Vlasotincu, rodbina dečaka je očajna jer imaju saznanja da mališan ima male šanse da preživi.

„Rečeno im je da se detetove povrede izuzetno teške, i da je verovatnoća da mu život bude spašen minimalna. Očajni su, ali se ipak nadaju čudu“, navode prijatelji porodice sedmogodišnjaka.

Kako je dečak povređen i dalje se ne zna. Po jednoj verziji, udario ga je beli džip koji se udaljio sa mesta nesreće, po drugoj, mališan je biciklom najpre udario u kamaru drva, koja ga je odbacila na vozilo. U leskovačkoj policiji kažu da su oni svoj deo posla uradili te da je na potezu Osnovno javno tužilaštvo u ovom gradu.

„Tužilaštvo će u daljem postupku utvrđivati sve činjenice ovog događaja. Se što se tiče policije je odrađeno i tužilaštvo je naložilo da se celokupni spisi dostave njima, oni će odlučivati o daljim dokaznim radnjama u ovom slučaju“, saopštila je Marija Sokolović, portparol Policijske uprave u Leskovcu.

Bonus video: Nesreća u Novom Sadu, „mercedes“ udario u trafiku povređena devojka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar