Foto:privatna arhiva

Pevač Sima Belenzada (29) iz Futoga koji je izgubio život u noći između ponedeljka i utorka, oko dva sata posle ponoći, kada je automobilom udario u drvo kraj puta vraćajući se kući, sahranjen je danas u 15 časova na groblju u Futogu. Kako za portal Nova.rs govori njegov rođeni brat Dalibor Belenzada, za nesreću su ih obavestili nadležni organi.

Dalibor je, iako izuzetno potresen zbog gubitka brata, za naš portal naveo da je Sima bio najmlađi od trojice braće.

„Bio je muzičar, vrstan pevač, punio je klubove po Novom Sadu. Nas smo trojica braće, bio je najmlađi, a prvi nas je napustio. Tuga, brat moj“, kroz suze navodi ožalošćeni brat.

Foto:privatna arhiva

Kako dodaje, šta se dogodilo saznali su kada im je policija pokucala na vrata i rekla da je Sima iz nepoznatih razloga izleteo sa puta u kanal i nastradao na licu mesta.

„Ne znam kako sam primio tu vest, još uvek sam u šoku. Ostala nam je njegova ćerkica, koja će u martu napuniti tri godine, a bol za bratom nikada neće prestati. Danas je ispraćen na večni počinak, a nama ostaju njegovi snimci kako peva da ga zauvek pamtimo“, zaključio je potreseni brat.

Pročitajte još:

Podsetimo, Sima Belenzada nastradao je na licu mesta na putu između Gajdobre i Čelareva, kada je vraćajući se kući, automobilom udario u drvo kraj puta. Inače nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Sa njim u kolima bile su i njegove dve najbolje drugarice iz detinjstva, N. V. (27) iz Veternika i S. V. (30) iz Futoga, koje su preživele ovu nesreću i lakše su povređene.

„Pacijentkinja S. V. (27) primljena je sa lakšim telesnim povredama, u vidu kontuzionih povreda. Posle hitne, blagovremene i kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja pacijentkinja je otpuštena na kućno lečenje. Druga pacijentkinza N. V. (30) primljena je sa kontuzionim povredama, a i ona je otpuštena na kućno lečenje“, saopšteno je juče iz UKC Vojvodine.

Na istom mestu poginula sudija

Ova saobraćajna nesreća dogodila se na istom mestu na kom je nedavno, takođe u saobraćajnoj nesreći, nastradala M. S. P. (35), inače sudija Osnovnog suda u Bačkoj Palanci.

„Ta nesreća se desila 21. oktobra oko 13 sati kada je sudija, koja je bila za volanom automobila, prešla u suprotnu traku i direktno se zakucala u kamion JKP iz Bačke Palanke“, podseća izvor.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća na Banovom brdu: Devojka automobilom udarila u kontejnere, pa u izlog cvećare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar