Foto:Shutterstock

T.I. iz Beograda tukao petogodišnje dete prvo lutkom po glavi, a kada je polomio igračku, nastavio da batina dete patikom i naneo mu teške telesne povrede. Određen mu pritvor do 30 dana.

Prvo osnovno javno tuzilastvo u Beogradu je dana 12. novembra u saradnj sa PS Zvezdara odredilo zadrzavanje osumnjivenog T.I., zbog postojanja osnova sumnje da je izvrsio krivicno delo Nasilje u porodici, a za koje delo je predvidjena kazna zatvora u trajanju od 2 do 10 godina.

Pročitajte još:

Naime osumniceni je izvrsio krivicno delo na taj nacin sto je dana 12. novembra gprimenom nasilja ugrozio spokojstvo, dusevno stanje i telesni integritet svog deteta od 5 godina, koje se kriticnom prilikom nalazilo u stanu gde zive, i dok je dete bilo na krevetu uhvatio isto u predelu ruku i bacio na drugu stranu kreveta, vicuci na dete jer nije rasklonilo igracke, nakon cega je plasticnom lutkom koju je drzao u ruci zadao nekoliko udaraca u predelu cela, udarajuci dok se igracka nije polomila, dok je dete plakalo i bezuspesno pokusavalo da se zastiti od udaraca, nakon cega je iz cipelarnika uzeo patiku i istom zadao jos nekoliko udaraca po glavi i telu, dok je drugom rukom dete drzao za kosu. Zbog svih opisanih udaraca dete je zadobilo teske telesne povrede konstatovane od strane lekara, saopšteno je iz Prvog osnovnog tužilaštva.

Tuzilastvo je saslusalo osumnjicenog koji je negirao izvrsenje krivicnog dela, nakon cega je predlozen pritvor i isti je odredjen od strane suda u trajanju od 30 dana.
U daljem toku postupka, obavice se neophodna vestacenja, ispitati svedoci i preduzeti ostale neophodne dokazne radnje, nakon cega ce biti doneta konacna odluka tuzilastva.

****

BONUS VIDEO: Protest građana protiv nasilja nad ženama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar