Ivan Kontić Foto: MUP

Ivan Kontić (30) za kojim policija traga zbog sumnje da je pretukao i naneo teške povrede 28-godišnjem M.M.  24 avgusta u Novom Sadu, diplomirani je pravnik i svojevremeno je bio reprezentativac Crne Gore u džudou.

List danas piše, pozivajući se na svoja saznanja, da je diplomirao pravo na Univerzitetu Union u Beogradu, a poslednih godinu dana je radio kao pripravnik u jednoj advokatskoj kancelariji u Novom Sadu.

Bio je upisan i u Advokatsku komoru Vojvodine kao pripravnik. List navodi da je nekoliko meseci, istovremeno, radio i kao obezbednjene u kockarnici ispred koje je pretukao M.M. koga, prema saznanjima Blica, poznaje odranije i čak su bili u dobrim odnosima.

Kako list navodi, pozivajući se na podatke Agencije za privredne registre, Kontić je direktor firme koja je osnivač jedne beogradske kladionice, navodi Blic.

Takodje, list piše i da je Kontić u januaru 2018. bio uhapšen u Nikšiću  jer su službenici odseka za borbu protiv droge kod njega našli revolver u ilegalnom posedu. Fejsbuk Kontića, koji je rodom iz Nikšića, bio je aktivan do subote, što znači da mu je neko pristupio da bi ga deaktivirao ali je ostala IP adresa logovanja, što će pomoći u lociraju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare