Foto:N1

Saobraćajna policija u Negotinu zaustavila je muškarca starog 49 godina iz okoline tog mesta, koji je upravljao „golfom“ u Ulici JNA sa 3,3 promila alkohola u organizmu.

Muškarcu je odeđeno zadržavanje do 12 sati radi istrežnjenja, nakon čega će zbog prekršaja nasilnička vožnja biti priveden sudiji za prekršaje. Policija u Majdanpeku je 21. februara zaustavila muškarca (38), u ulici 21.februara, koji je, kako je utvrđeno, upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Njemu je određeno zadržavanje do 12 sati, uz zabranu upravljanja vozilom u trajanju od 24 časa. Međutim, po isteku zadržavanja, policija ga je opet zatekla kako vozi, I tada je odbio da se testira na prisustvo psihoaktivnih supstanci, pa je ponovo zadržan do 12 sati.

U Kladovu je saobraćajna policija, 20. februara zaustavila muškarva starog 38 godina, koji je vozio “audi” i odbio da se testira na prisustvo psihoaktivnih supstanci. On je isključen iz saobraćaja, a po Zakonu o bezbednosti saobraćaja, određeno mu je zadržavanje do 12 časova, a nakon toga, sudija prekršajnog suda u Negotinu osudio ga je na novčanu kaznu u visini od 100.000 dinara i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar