Foto: Vesna Lalić/Nova.rs, shutterstock

Autobus JP „Autoprevoz“ iz Kikinde, sa 16 putnika, prevrnuo se jutros, oko 6.30 sati, u ataru sela Iđoš.

Kako saznaju „Novosti“, petoro putnika prebačeno je na pregled u Opštu bolnicu u Kikindi i, kako saznaju, niko nije životno ugrožen, a njihovo stanje ne ukazuje na teže telesne povrede. Ipak, radi precizne dijagnotike, svi će biti podvrgnuti rendgenskom snimanju, rečeno je u Opštoj bolnici.

„Među putnicima u autobusu bila je i lekarka koja radi u ambulanti u Iđošu, pa je ona odmah na licu mesta reagovala i videla u kakvom stanju je ko od putnika“, rekao je izvor „Novosti“.

Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Kikinda-Padej kada je, u ataru sela Iđoš, iz zasad nepoznatih okolnosti, sleteo s kolovoza u levu stranu i prevrnuo se na bok, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

„Detalji zbog kojih je došlo do ove nezgode nisu, zasad, poznati. Nije bilo kontakta autobusa sa drugim vozilima. Autobus je sleteo s kolovoza, tako da jutros nije bilo ni zastoja u saobraćaju na ovom putu“, rečeno je u policiji.

Izvlačenje autobusa počelo je nešto pre devet sati, tako da je od tada saobraćaj na ovom delu puta povremeno u prekidu, a protok reguliše policija.

Bonus video: Snimak pada mosta u Ovčar Banji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar