Foto: detective-info.com.ua

Napadači na Radoja Zvicera pobegli su, kako navode ukrajinski mediji, sa kolima tamošnjeg političara, tačnije, u automobilu izdatom bratu pomoćnika narodnog poslanika 8. saziva, ali su ubrzo uhapšeni u Odesi.

Apelacioni sud u Kijevu zadržao je u pritvoru osumnjičenog za pokušaj ubistva vođe kavačkog klana Radoja Zvicera 26. maja u centru grada. Pored Đukića, u pritvoru su crnogorski državljanin Emil Tuzović i državljani Srbije Petar Jovanović i Milan Branković.

Radoje Zvicer Foto: detective-info.com.ua

Ukrajinski sat Detective-info kaže da se u istrazi pokušaja atentata na Radoja Zvicera, osumnjičeni Đukić prvobitno vodio kao državljanin Severne Makedonije. U ovoj istrazi priveden je i visoki službenik ukrajinske policije Rostislav Černobrivi koji se sumnjiči da je pomogao Đukiću, Tuzoviću, Brankoviću i Jovaniću od kada su stigli u Ukrajinu.

Zbog njegovog pokušaja ubistva ukrajinska policija je uhapsila Baranina Stefana (Mandića) Đukića (30), Podgoričanina Emila Tuzovića (30) i Nišlije Petra Jovanića (46) i Milana Brankovića (31).

 

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar