Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Apelacioni sud u Beogradu reagovao je danas na tekst portala Nova.rs "Šta čeka Šarića: Novo suđenje, manja kazna i sloboda", koji je objavljen pre dva dana, a u kom je greškom navedeno da se drugi postupak protiv optuženog pljevaljskog narko-bosa za pranje novca nalazi pred tim sudom već nekoliko meseci "daleko od suskih veća i postupanja". Iz Apelacionog suda navode da taj predmet, u kom je prvostepena presuda izrečena 31. jula 2020. godine, još nijednom nije dostavljen tom sudu, već da se još uvek nalazi u prvostepenom koji u tom predmetu postupa.

„Ističem da predmet, u kome je prvostepena presuda izrečena još 31. jula 2020. godine, do dana izrade ovog odgovora, a nakon donošenja prvostepene presude nije ni jednom dostavljan Apelacionom sudu, te se sve informacije u vezi sa tim postupkom mogu dobiti isključivo u Višem sudu u Beogradu koji postupa u navedenom predmetu u prvom stepenu“, navedeno je u odgovoru predsednika Apelacionog suda, sudije Duška Milenkovića.

Redakcija se izvinjiva Apelacionom sudu zbog propusta koji nije bio zlonameran, već je u pitanju omaška u pisanju novinara.

Pročitajte još:

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar