ilustracija Foto:shutterstock; privatna arhiva

Ana Volš, Beograđanka kojoj se svaki trag izgubio 1. januara, nakon čega je njen suprug Brajan Volš optužen da ju je ubio, a potom se otarasio tela, posedovala je više nekretnina čija vrednost premašuje milion dolara! Jednu od nekretnina prodala je u decembru 2022. godine, neposredno pre nego što je nestala.

Volš je posedovala najmanje četiri nekretnine, prema javno dostupnim podacima o procenjenoj imovini i poreskim evidencijama u Masačusetsu, Merilendu i Vašingtonu, gde je bila zaposlena u firmi za trgovinu nekretninama. Njen suprug Brajan Volš, protiv kog su izneti brojni dokazi, nije imao vlasnički udeo ni u jednoj od njih.

Reč je o dva stana u Linu, u Masačusetsu, kući u Baltimoru i kući od 230 kvadrata u Vašingtonu. Novinari CNN su izračunali da je u trenutku nestanka vrednost njenih nekretnina procenjena na gotovo 2 miliona dolara! Jednu od tih nekretnina prodala je nekoliko dana pre nestanka.

Ana Volš Foto: Instagram/anawalshe

U martu 2022. godine prodala je kuću u Kohasetu u Masačusetsu, gradu u kom je nestala, za skoro 1,4 miliona dolara i kupila kuću u Vašingtonu za 1,3 miliona dolara.

Kako je navedeno u istraživanju CNN, koji je imao uvid u njene imovinske karte i u periodu kada je Ana nosila prezime svog bivšeg supruga, Knipp, postoji mogućnost da ovi podaci nisu kompletni.

Foto:Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Od 2018. prodala je najmanje četiri nekretnine vredne više od 2,7 miliona dolara i imala je najmanje četiri preostale sa procenjenom vrednošću od 1,88 miliona dolara“, naveli su.

Sa druge strane, kuća u kojoj je živela u Kohasetu u trenutku kada je nestala 1. januara, bila je iznajmljena.

Brajan Volš Foto: EPA-EFE/CRAIG WALKER

Policija i tužilaštvo u Kohasetu i dalje vode istragu zbog ubistva Beograđanke Ana Volš, za šta je optužen njen suprug Brajan. Policija je do sada prikupila brojne dokaze protiv njenog supruga, među kojima je jeziva Gugl pretraga u kojoj je Brajan pokušao da sazna na koji način se otarasiti tela, šta će se dogoditi ukoliko telo potopite u različite kiseline i slično. Njeno telo još nije pronađeno.

Foto: Privatna arhiva

Podsećanja radi, Brajan je najpre bio optužen za ometanje policijske istrage jer je otkriveno da je lagao o svom kretanju u danima Aninog nestanka koji su 4. januara zvanično prijavile njene kolege iz firme u Vašingtonu.

„Mama, je l bi mogla sutra da dođeš za Vašington?“

Anina majka, Milanka Ljubičić, koja živi u Beogradu, otkrila je u ekskluzivnoj ispovesti za portal Nova.rs da joj je Ana neposredno pre Nove godine uputila prilično sumnjivu poruku.

„Ćao mama, je l bi mogla sutra da dođeš za Vašington?“, glasila je poruka koju je Ana poslala majci 25. decembra.

Foto:Nova.rs

„Kako to misliš i zašto mi to sada kažeš? Trebalo je koji dan ranije reći“, odgovorila je Milanka, na šta joj je Ana poslala sledeću poruku: „Brajan i ja
se ne slažemo.“

Milanka je upitala ćerku oko čega, na šta joj je ona odgovorila: „Dece.“

Foto:Nova.rs

„Sutra. Pliz. Na dva meseca“, napisala je Ana majci.

Ana i Milanka su se potom dogovarale oko termina i leta, da bi Ana ipak otkazala majci dolazak rekavši: „Možda neće trebati da dolaziš. Pravimo planove verovatno za februar.“

Foto:Nova.rs

Sledeći put Ana je kontaktirala majku uoči Nove godine u 23.59 sati, ali i posle ponoći, tačnije u 00.47, ali se Milanka nije javila…

Bonus video: Mesto nezapamćenog zločina u Zagrebu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar