Miroslav Aleksic
Miroslav Aleksić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "kukavica koja ne sme da izađe na televizijski duel" i najavio da će ga tužiti "za sve laži koje je predsednik izrekao o njemu".

„Vučić obično samo kad pogreši kaže istinu. Za te laži koje je izneo o meni pozvao sam ga na televizijski duel u istoj emisiji, jer sam smatrao da je bolje da to uživo raspravimo nego da se jurimo po sudovima. Pošto je on kukavica i nije smeo na duel, tužiću ga za sve navode koje je već više puta o meni ponovio, pa neka na sudu dokaže to što je izgovorio“, rekao je Aleksić u intervjuu za portal Direktno.

Komentarišući aferu „prisluškivanje“, Aleksić je ocenio da je „država Srbija ogrezla u kriminal i korupciju“, i dodao da su „razne kriminalne strukture na usluzi predsedniku države za obavljanje različitih prljavih poslova“.

„Kada ste u takvom društvu, ne bi trebalo da vas iznenadi da vas neke službe prisluškuju ili vas prisluškuju upravo ti sa kojima predsednik države ne bi trebalo da ima nikakve kontakte. Ovo je još jedna u nizu predstava predsednika države, koja će završiti bez sudskog epiloga i odgovornosti onih koji su učestvovali u tome, ako je uopšte i bilo prisluškivanja“, naveo je Aleksić.

On je dodao i da je suđenje po tužbi koju je protiv njega podneo brat predsednika Srbije Andrej Vučić „osmišljeno tako da on bude osuđen za uvredu časti“ i da „medijska mašinerija režima prikaže kako ‘Jovanjice’ nije ni bilo“.

„Slučaj ‘Jovanjica’ je do sada otkrio organizovanu kriminalnu grupu Predraga Koluvije i najveću laboratoriju za proizvodnju marihuane u Evropi, otkrio je prsten zaštite koji je grupa imala, koji su činili uhapšeni službenici MUP, BIA i VOA, a u narednom periodu će otkriti političke nalogodavce koji sede u vrhu države“, dodao je Aleksić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare