Slobodan Milenković Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć, komentarišući slučaj načelnika Odeljenja za droge beogradske policije Slobodana Milenkovića, da ne želi da se meša u taj predmet i naglasio da tužilaštvo treba da radi svoj posao u skladu sa zakonom.

„Koliko sam ja razumeo, reč je o ‘Skaj’ telefonima. Ako nije bio čovek na ‘Skaj’ telefonima, nikakav problem. Ako jeste, samo treba da objasni zašto i kako je to moguće“, rekao je Vučić za televiziju Pink.

Govoreći o navodima da „ne sme da skloni“ ministra odbrane Nebojšu Stefanovića zato što navodno ima prisluškivane razgovore, predsednik kaže da je to „toliko smešno, da nema reči“.

„Ajde bre ljudi, prekinite. Terate me da vam pustim kako izgleda taj prisluškivani razgovor, njihov glavni prisluškivani razgovor, s glavnim kriminalcem, kako su rekli. To je toliko smešno da ja nemam reči. Smešni su, što bi moj Vukan rekao, kao bioskop“, izjavio je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ:

Ocenio je da je „nekima to rijaliti, a da neki slikom rijalitija pokušavaju da prikriju svoj kriminal i korupciju“.

„Na kraju će nadležni organi sve to da ispitaju, kao i neke čudne detalje zašto se neki tužioci postavljaju pet ili deset dana pred nešto… Mnogo tu čudnih stvari ima, ali time se bave službe, neka one rade svoj posao“, kazao je Vučić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare