Subotica, zaplena, narkotici, droga
Foto: MUP Srbije

Policajci u Subotici, u okviru akcije "Gnev", uhapsili su S. T. (33) iz okoline Bačke Topole, zbog sumnje da je učinio krivično delo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i G. P. (37) iz Subotice osumnjičenog za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga, saopštila je PU Subotica.

U prvoj akciji, pretresom stana S. T. policija je pronašla automatsku pušku, karabin i veću količinu municije.

Foto: MUP Srbije

U stanu G. P, u drugoj akciji, nađeno je oko 640 grama marihuane, stablјike kanabisa, pet sličica LSD, dve digitalne vagice i veća količina novca za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Osumnjičenima je, po nalogu nadležnih tužilaštava, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocima.

Policajci u Subotici, u okviru akcije „Gnev“, pronašli su u stanu Subotičanke (49) oko 13 grama kokaina i lekove sa liste psihoaktivnih supstanci.

Subotica, zaplena, narkotici, droga
Foto: MUP Srbije

Zbog sumnje da je učinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)