Akcija „Gnev“ u Aleksincu: Uhapšene četiri osobe

Hronika 07. apr. 202117:15
Podeli:
Droga, marihuana, trava
Foto: MUP Srbije

Policajci u Sokobanji juče su, u četiri odvojene akcije na području Aleksinca, uhapsili tri osobe, dok će protiv jedne podneti krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je PU Zaječar.

Policija je, u okviru akcije „Gnev“, u stanu L. M. (26) pronašla 15 teglica sa 474 grama marihune, teglicu sa 325 grama hašiša, semenke indijske konoplje i vagicu za precizno merenje, dok je u stanu M. L. (41) otkrivena improvizovana laboratorija za uzgoj marihuane, stabljike indijske konoplje, semenke ove biljke i oko 48 grama kristal metamfetamina.

Takođe, sokobanjska policija je u pretresu stana N. P. (26) iz Aleksinca pronašla oko 160 grama marihuane, semenke indijske konoplje, kao i drobilicu sa ostacima sasušene marihuane.

U stanu četrdesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Aleksinca pronađena je 41 semenka indijske konoplje, kao i oprema za uzgoj marihuane, pa će protiv njega po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta krivična prijava.

Droga, marihuana, trava
Foto: MUP Srbije

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, L. M., M. L. i N. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar