Foto:Ivan Dinić/Nova S

Advokat Svetislav Bojić odbacio je kao netačne i zlonamerne tvrdnje televizije N1 da je uputio pretnje novinarki te televizije Jeleni Zorić povodom njenog izveštavanja o slučaju “Jovanjica” i njegovom klijentu prvooptuženom Predragu Koluviji.

On je za Tanjug potvrdio da je sa njom 28. i 29. decembra kratko razgovarao kao i obično ispred zgrade Specijalnog suda o tom slučaju i naveo da joj je pojašnjavao da je Koluvija „dobar čovek“ koji se “moli Bogu za sve”, pa čak i za one koji su ga uhapsili, kao i za nju čije izveštavanje o slučaju prati i smatra da je u poslednje vreme korektno.

Televizija N1 objavila je ranije danas da su njihovoj novinarki upućene pretnje, navodeći da je Bojić Zorićevoj pored ostalog rekao da niko nije dobro prošao „ko se o Peđu ogrešio“, te da su sve prijavili Radnoj grupi za bezbednost novinara i policiji.

Bojić je ovim povodom popodne dao i izjavu policiji u svojstvu građanina.

On naglašava da je na poziv policije odgovorio odmah i direktno sa puta otišao u stanicu, iako mu je ponuđeno da sačeka zvaničan poziv.

Tamo je pojasnio ceo događaj i uputio Zorićki izvinjenje ukoliko se na bilo koji nacin osetila ugroženom, ističujći da su on i njegov klijent poslednje osobe na ovom svetu koje bi ugrozile bilo koga.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare