Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na autoputu kod Ćuprije u smeru od Niša ka Beogradu saobraćaj se odvija usporeno, preticajnom saobraćajnom trakom zbog saobraćajne nezgode, a Putevi Srbije mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu, navedeno je u saopštenju.

Na autoputu Šid – Beograd, od petlje Pećinci do petlje Beograd, u toku su istražni radovi, a za saobraćaj će biti zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka u dužini od četiri kilometara. Saobraćaj će se zbog toga odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom, a planirano je da radovi traju 20 dana.

Na delu puta od petlje Lajkovac do petlje Ljig odvijaju se radovi na sanaciji kanaleta u razdelnom pojasu i trajaće do 12. juna od 7 do 17 časova svakog dana.

U zoni izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u oba smera.

Na deonici Vrdnik – Irig do 30. juna traju radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Batočina-Kragujevac kroz Batočinu u toku su radovi na izgradnji nove trake i rekonsturkciji postojeće. U zoni radova saobraćaj se odvija prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Radovi će trajati do 1. novembra.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja a, prema informacijama Uprave granične policije u 13.30 časova na graničnom prelazu Sremska Rača na izlazu teretna vozila čekaju dva sata.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar