Foto: N.M./Južne vesti

Širenje korone i to uglavnom među opštinskim funkcionerima i zaposlenima u ustanovama dovela je do uvođenja vanredne situacije u Opštini Gadžin Han, a odluku o tome potpisala je zamenica predsednika Opštine Dragana Savić, jer je i predsednik zaražen koronavirusom, pišu Južne vesti.

Osim njega, povećan je broj obolelih i među zaposlenima u Opštinskoj upravi, a pozitivnih ima i u Centru za socijalni rad i Domu zdravlja.

Građani su u čudu nakon što je danas ozvaničena vanredna situacija i to upravo zbog zaražavanja opštinskih, ali i stranačkih funkcionera.

Predsednik Opštine Milisav Filipović sada je u izolaciji, jer mu je potvrđen kovid, a pre samo dva dana je delio ruže ženama, ali kao poverenik Srpske napredne stranke u Gadžinom Hanu, prenose Južne vesti.

Поводом Дана жена повереник ОО СНС Гаџин Хан Милисав Филиповић и његови сарадници делили су руже и страначки Информатор…

Posted by СНС Гаџин Хан on Понедељак, 08. март 2021.

 

Pre samo par dana direktor Doma zdravlja Ljubodrag Stepanović i predsednik ove opštine Milisav Filipović ispred stranačkih prostorija SNS-a delili su ruže pripadnicama lepšeg pola, ali se tu nisu zaustavili već su i nastavili da to čine u jeku pandemije od vrata do vrata u Domu zdravlja u Gadžinom Hanu, mavode građani.

I u Domu zdravlja gde su funkcineri delili ruže ima zaraženih koronavirusom, pa su građani zabrinuti i pitaju da li su funkcioneri time ugrozili građane i zaposlene u zdravstvenoj ustanovi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar